B-menneske

Scroll this

I dag skulle jeg stå opp klokken 06.00 – Det har jeg planer om hver dag, men det blir til at jeg står opp 07.30 og jeg begynner på jobb 08.00, hehe. Så da blir det ingen trening, sminke eller frokost som vanlig. Jeg skjønner seriøst ikke det! Før sto jeg opp klokken 05.00 og nå greier jeg ikke å stå opp klokken 06.00. Lol.

Denne uka har det faktisk vært litt verre, jeg har vært veldig sliten og jeg vet ikke en gang hvorfor. Jeg har jobbet mindre enn det jeg pleier og sovet lenger. Rart.. Ikke snakk om hvor trøtt jeg er på jobb. Jeg føler meg opplagt når jeg skal hjem igjen fra jobb. Kjedelig å ha så lite energi 🙁

Så jeg satser på en bedre uke neste uke! Får ikke gjort så mye annet.

 

Klemz ♥

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: