Når kroppen sier stopp

Scroll this

Nå sitter jeg hjemme i sofaen å ser på Grey´s Anatomy, og det eneste jeg faktisk greier å tenke på er at jeg ikke får blitt med på håndballkampen i morgen fordi jeg har en ødelagt skuldre.. Det gjør meg rett og slett forbanna at jeg ikke kan bli med på den kampen fordi jeg har vondt. Jeg føler meg så svak av en eller annen grunn. Jeg godtar ikke å være skada eller å ha vondt. Jeg føler det alltid er mulig å si til meg selv «det går bra, det er sikker ikke så ille» og gjennomføre det om dere skjønner? Det er liksom ikke meg å si nei til å spille kamp fordi jeg elsker det! Jeg er den som aldri vil gå av banen, jeg vil alltid spille kamp. Og nå må jeg stå over – DET irriterer meg grønt! Blæ, så syter jeg skikkelig her.

Her er noen av snuppene mine ♥

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: