Souriez simplement

Scroll this

Når jeg er i Oslo blir jeg ofte litt satt ut av alle mennesker jeg ser. Hva tenker de på? Hva er historien dems? Tenk så mye de vet og jeg ikke vet, tenk så mye de har sett.. Tenk på hvordan barndommen til hvert eneste menneske har vært? Vi er arbeidsmaskiner, talenter, dyr, sivilisert smarte dyr. Vi er ulike, men like.

Flere ganger når jeg er i Oslo så opplever jeg jenter, veldig pene jenter, gjerne med mye sminke. Jeg går fobi de og de ser meg dypt inn i øyene, ser på meg fra tå til hårstrå og da føler jeg for å smile når jeg først har fått øyekontakt med en person, men neii da. De snur seg som jeg ikke er verdt noe. Man får virkelig en dårlig følelse av blikket man får, men hvorfor skal jeg føle meg dårlig? Neh

Jeg har gjort mitt. Du eier ditt smil og velger hvem du vil dele den med. Fremdeles er det en ting jeg tenker på, og det er hvor nydelig hadde ikke du sett ut med et smil om munnen, for du er allerede pen.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: