Han forlater oss

Scroll this

Hei dere! Nå er jeg på jobb – sitter og spiser knekkebrød med honning og brunost. Det er en stor favoritt ♥ For tiden føler jeg har et veldig lite spennende liv. Jobb, trening, hvor spennende er det?  Hehe. Det får være.. Store planer i vente, hardt arbeid i vente!

Tidligere på jobb i dag fikk jeg besøk av tante mi som bor i Bodø og mamma – det var super koselig! Lenge siden jeg har sett mamma og tante Helena. Vurderer å ta meg en tur til mamma senere i kveld for å være litt med familien min. Fetteren min fra Brasil reiser hjem til Brasil i morgen etter å ha vært her i tre måneder. Det kommer til å bli litt rart.. Det har vært så koselig å ha han her. Sist gang jeg så han i Brasil skiftet jeg bleien hans. Hvor rart er ikke det?

Han er liksom lille gutten min ♥

Fetter og sizter ✌?

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: