Home sweet home

Scroll this

Nå er jeg hjemme igjen etter Oslo-turen ♥  Vi var på Sometimes Pole Studio – det var seriøst så gøy og annerledes å være med. Instruktøren hadde en koreografi som vi lærte etter henne, hun var seriøst så flink, det var også utrolig krevende og tungt. Jeg ble greit svett. Og man klarte også å lære seg koreografien, trodde jeg ikke kom til å klare noe, men det gjorde jeg. Stolt!

Jentene i Pole Studio var så hyggelige. Jeg ble overrasket av hvor mange hyggelige, smilende mennesker det var der. Det er alltid hyggelig når man føler seg velkommen et sted.

Kanskje jeg prøver meg på pole neste gang : o Utrolig krevende sport – man må være utrolig sterk og man blir ganske sterk. Sånn de jentene sa «det er vanskelig nok å bare gå rundt den stanga» haha. Hadde vært gøy! Hvorfor ikke?

Koser oss vi da ♥

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: