On my way

Scroll this

Nå sitter jeg på toget, på vei til Oslo – Linda og jeg skal på dansing, haha. Så stiv som jeg er ser jeg får meg dette blir bra. Det er morsomt å gjøre nye ting å komme seg litt ut av det vanlige. Hva er det som kan gå så galt tenker jeg?

Jeg har følt meg stygg, stor, sliten, langt nede i de siste, så hvorfor ikke bare gjøre noe helt annet? Definivt kjedelig er det å føle seg sånn.. Jeg vet også hvorfor jeg er slik – jeg er ikke sånn til vanlig. Det er den ene gangen i måneden vi kvinner blir litt hormonelle, og jeg hater den ene gangen! Kan jeg ikke holde meg stabil hele tiden? Orker ikke å være irritert på verden, ha smerter, føle meg skikkelig nede av ingen grunn. Blæ. Jeg prøver å minne meg selv på at det går over.

Heldigvis!

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: