Mine skjønnhetstips

Scroll this

Jeg har ingen avanserte skjønnhetstips. Jeg har ingen spesielle dyre produkter, sminke jeg bruker. Derfor tenkte jeg å dele med dere hvordan jeg holder huden min myk og ikke tørr på vinteren. Jeg er ganske sikker på at mange av oss sliter med dette på vinteren. Jeg er mørkhudet og blir lett tørr i ansiktet, det gjør vondt hvis jeg bruker sminke å ikke tar vare på huden min.

  1. Jeg har brukt hudkrem mesteparten av mitt liv, men etter at jeg flyttet til Norge synes jeg hudkrem hjelp huden min veldig dårlig på vinteren. Huden min ble så tørr, vond og stygg. Så jeg brukte flere år på finne noe som luktet godt og fungerte for huden min. Når jeg en dag tenkte på at babyer har så myk hud. Jeg begynte å bruke babyolje og det var det eneste som faktisk ga meg mykere hud og det eneste tørrheten ikke slukket opp, noe som gjorde at jeg måte smøre meg ti ganger om dagen. Men med babyolje trenger jeg ikke det. Jeg får baby myk hud og jeg slipper å smøre meg hele tiden.

VIKTIG! Ikke glem å smøre halsen og brystepartier. De er utsatte områder, der vi ofte ser de første aldringstegnene. Dette skyldes hovedsakelig sol og forurensning. Det er ikke bare i ansiktet huden utsettes for dette daglig.

Babyolje finner du i matbutikken.

2. Skrubb – jeg skrubber meg tre ganger i uken. Jeg bruker skrubben fra Rituals, de har så gode skrubb. Jeg har blitt avhengig av å skrubbe meg – det gir så utrolig myk hud og ikke minst det at man lukter godt lenge.

Jeg skrubber meg i dusjen, da skrubber jeg meg å venter i 2-3 minutter med skrubben på kroppen. Det gir en veldig god effekt på huden slik at jeg faktisk slipper å smøre kroppen min med noe som helst etter dusjen. Jeg skubber også ansiktet mitt.

Min favoritt skrubb finner du her og i din nærmeste Rituals butikk.

3. Jeg vet ikke om det er mange som sliter med dette, men jeg har veldig veldig tørt hår, noe jeg har slittet med nesten hele livet. Det blir selvsagt mye verre på vinteren det også. Men det er ikke før i år jeg har klart å nærme meg en løsning når det kommer til dette problemet. Hemmeligheten min er Cocosa olje. Du kan enten ha det i håret i 30 minutter når du har tid, som en hårmaske. Eller ha det i håret mens du dusjer.

Ta først Cocosa i håret deretter på shampoo uten å vaske det bort, vask av shampoo og Cocosa, så kan du ha i balsam om du pleier det. Dette har ikke bare gitt meg mykere og mer glisende hår, men også lenger. Håret mitt har ikke vokst så raskt på veldig lenge. Skulle ønske jeg hadde tatt før og etter bilde for å vise dere.

Jeg vet det er mange som bruker Cocosa på brynene for å få fyldigere bryn og på øyevippene for å få lenger vipper. Cocosa har en guddommelig effekt.

Cocosa finner du her, du kan også finne Cocosa i din nærmeste helsekost butikk.

Bortsett fra dette og en dagkrem jeg bruker i ansiktet fra Rema, gjør jeg ikke så mye mer med huden min.  Trening og kosthold er også ett faktum når det kommer til huden din. Hold deg aktiv, spis variert og lev livet.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: