Meg, Sultan & kjolen

Scroll this

Hei, kjære lesere! Jeg har savnet dere – jeg har savnet å blogge..

Jeg sitter å blogger mens jeg venter på Sultan. Jeg ringte han tidligere i dag for å be han ut på en date. Vi har tenkt oss på kino her på Jessheim eller Lillestrøm. Det er så lenge siden vi bare har vært kjærester. Det handler mye om Rema og Moody her hjemme for tiden. Han tenker sitt og jeg tenker mitt – vi snakker litt om det, men vi har ikke fått være morsomme Paolla og Sultan sammen på en stund og det savner jeg.

Jeg vil fortelle dere litt om kjolen jeg hadde på meg på Oslo Fashion Week. Den lagde jeg helt selv ut ifra det stoffet jeg visste dere for lenge siden, husker dere?

Jeg kjøpte stoffet på et loppemarked sammen med noen bukser og gensere. Jeg forelsket meg i det fordi jeg så jeg kunne lage en nydelig kjole ut av det. Noe jeg gjorde på lørdagen. Kjolen er nydelig! Jeg ville ikke ut av den.

Jeg er ganske sikker på at stoffet var en gardin, men når det kommer til klær finnes det ingen fasit så lenge det ser bra ut.

Jeg og Sunniva starter å sy om ikke så lenge. Da vil det bli mange fine klær med Moody-merke. Vi kommer til å starte forsiktig, plagg for plagg. Mest fordi vi elsker det.

Fortell meg gjerne hva dere synes om kjolen! Jeg er så nysgjerrig på hva dere tenker om den?

XOXO

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: