På helt feil sted

Scroll this

Etter å ha blitt kalt for kjære av de fleste jeg har snakket med i Oslo i dag, satt jeg meg ned for å drikke en kopp kaffe og spise mat siden jeg var skrubbsulten. Er det vanlig å kalle folk for kjære her i Oslo? Altså sikkert hyggelig å bli kalt det en gang i blant, men alle? Skal det ikke være et ord å kjennetegne de man er glad i? Eller er jeg bare sær nå? Vet ikke riktig svaret på det.

Jeg er sulten så satt meg ned på en restaurant der det så veldig hyggelig ut (pga solen). Når jeg satt meg ned innså jeg jeg at det luktet øl, røyk og det var få sjel under femti år tilstede. Ikke at det er noe negativt i det, men dette var ikke helt plassen for meg.

I tillegg bestiller jeg meg en løksuppe som smaker.. Nei, jeg vet faktisk ikke hva den smaker. Kaffen er veldig god da! Og bortsett fra servitøren som kalt meg for kjære er alle som jobber her ikke så glade over at det er fredag og det ikke er de som sitter å drikker øl.

Bislett er ikke strøk for meg, men jeg er fremdeles veldig glad i Oslo. Stedet jeg absolutt drømmer om å bo i er Frogner. Der vil jeg ha bodd om jeg kunne velge ut ifra hva jeg ønsker. Jeg trives i Oslo og jeg trives i Norge. Og nå skal jeg finne meg et annet sted å spise fordi jeg er sulten.

God fredag!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: