Date med mamma

Scroll this

God søndag! I dag skinner solen. Kanskje ikke ute, men sjelen min skinner – strålende sol, lukt av blomst og deilig vår vær. Kan man be om noe av annet en det å ha det fantastisk med seg selv?

Nope.

Dagen startet romantisk, rolig med Sultan før han dro på Rema. Mamma hentet meg før vi dro videre på et par loppemarkeder. Jeg kjøpte stoff, pynt, bøker og en del klær (alltid). Jeg skal vise dere noe av det jeg kjøpte i morgen.

På vei hjem stoppet jeg og mamma ved en gård som hadde «åpen dag» de solgte strikka klær, grønnsaker, saueskinn og en del andre ting. Der tok vi oss tid til å spise lapskaus, drikke litt kaffe og bare snakke litt om hvordan uken har vært.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: