Aimn & Barrys

Scroll this

Hvis det er to ting jeg har dilla på nå så er det @barrysbarcode og treningstøy fra @aimnsportswear 😭 Barrys er en treningsøkt i et mørkt rom med både kondisjon og styrke, samt en instruktør som leder an økten med masse energi og sykt bra musikk! Anbefaler alle å prøve det hvis motivasjonen er litt nede. Det er super gøy, spesielt hvis du er glad i trening.

Aimn er bare døds-fint treningstøy som @siljepauline har presentert meg sammen med Barrys. Jeg har gått i treningstøy hele uken siden jeg har shoppet en del på @tise i de siste, og litt fra den nye kolleksjonen til Aimn – jeg er frelst! Så godt å gå med, freshe farger og sitter fantastisk på når man trener. Alt det man forventer fra bra treningstøy.

Slik @siljepauline anbefalte meg, anbefaler jeg dere nå! Masse fint på @tise så ta dere en titt om dere bare elsker treningstøy til en litt bedre pris.

Xoxo

God fredag

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: