Spiseforstyrrelse

Scroll this

Jeg har nettopp vært i møte med min kjære partner Smaffelutions queen, Julie. Vi har planlagt noen morsomheter slik at dere kan bli bedre kjent med Smaffelutions i sommer, samt har vi snakket om mine matproblemer som litt og litt har kommet tilbake. Det er ikke ille, men jeg vil ta tak i det FORT.

Det har gått bra i mange måneder nå, men plutselig har jeg ikke kontroll på bulimia. Så Julie hjelper meg siden hun er ernæringsfysiolog og elsker det hun gjør. Det vi starter med nå er at jeg har fått tider, der jeg må spise fast slik at jeg ikke spiser masse når jeg først spiser. Overspising er min verste fiende, det sammen med psyken min trigger tilbakefall.

Jeg velger å være åpen om dette fordi jeg vet 50 000 norske kvinner sliter med en type spiseforstyrrelse. Det er vanskelig siden mat er noe vi må ha, samt er vanskelig å snakke om tema.

Så hvis noen der ute trenger hjelp, send gjerne en mail til smaffelution@hotmail.com <3 Julie elsker å hjelpe og tilpasse!

1 Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: