Girl power | Pride

Scroll this

Reklame

I forbindelse med Oslo pride hadde jeg en helt nydelig dag med My muse på Rockefeller i går. My muse gir deg virkelig muligheten til å føle deg flott, sexy og sterk på en gang. På scenen følte jeg meg som en kvinne som får lov til å være kvinne uten normer som har vært opp gjennom tidene.

Vi er «frie» kvinner samtidig som vi hele tiden er opptatte av hva som er greit og ikke, derfor er det deilig å slippe tak noen ganger. Jeg elsker miljøet og jentene jeg har blitt kjent med, de er så sterke og virkelig varme. Vi løfter opp hverandre opp på en så ærlig måte. Det er girl power!

#loveislove

Settet finner du her https://mymuse.no/products/Violet-Isabel-Semi-Soft-Bra

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: