Vi skal kjøpe oss minihus

Scroll this

Hei bloggen, jeg er elendig på holde dere oppdatert vet jeg, men jeg ønsker sterkt å oppdatere dere oftere fremover. I dag skulle jeg egentlig treffe min lille blomst for litt yoga i parken, men været var ikke helt i 100 så vi droppet det. Jeg begynte derfor å se på Google analytics på YouTube når jeg kom over en ny video, selvfølgelig var det mer spennende. Videoen handlet om negative ting rundt det å bo i minihus. Jeg vet ikke om dere har sett så mye til det, men jeg og Sultan har sett på det veldig lenge.

Jeg er nemlig glad i frihet og veldig lite glad i gjeld, derfor har jeg ønsket dette fremfor å kjøpe leilighet akkurat nå. Sultan har vært litt mer som «hvor skal du ha klærne dine?» Mens jeg er synes det er den beste løsningen akkurat nå, inntil vi får spart mest mulig slik at jeg ikke føler jeg må jobbe for pengene hver eneste dag. Jeg trenger å trives, samt er jeg usikker på hva jeg vil videre – om jeg vil bo i Norge osv. Det er rett og slett usikkert. Det er klart vi bare hadde kjøpt om vi hadde de pengene i kontanter, men nå har vi ikke det og jeg synes dette er en god løsning inntil vi har pengene og har funnet ut av litt mer, samtidig som jeg slipper å tenke på at jeg har masse gjeld, noe jeg takler dårlig.

Ingenting er bestemt enda, det eneste vi vet er at vi må være ute herfra til august siden vi har blitt kastet ut. Grunnen til det er uenigheter med de vi leier av. De har nok ikke vært helt greie å holdt ord alltid, mens vi har leid ut det ene rommet vi hadde ledig. Det visste vi ikke var ugreit, og derfor har ting blitt slik de har blitt og vi vurderer å kjøpe noe vi kan bestemme over selv.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: