Stilen min på 1 2 3

Scroll this

KLÆR: Jeg handler lyse klær ofte for store, men mye passelig også. Jeg tenker veldig utenfor boksen når det kommer til stil – jeg handler nattkjoler jeg bruker som kjole, kjøper og klipper ting ofte, ellers har jeg en plan på hvordan jeg skal style plagget på flere måter slik at jeg synes det blir fint.

ACCESSORIES: Her kan jeg si det egentlig ikke spiller så stor rolle så lenge smykkene er i gull, vesken er old eller rosa, litt liten og feminin.

SKO: Sko for meg bør syntes! Visste dere at det er det første vi ser på hos andre mennesker? I de siste er lave hæler min favoritt, det er lett å gå med, elegant og gir en vintage vibe siden det ikke er så inn.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: