En følelse av lykke

Scroll this

På mine 25 år jeg har levd og lært her på jordet, 15 år i Brasil og 10 år i Norge har jeg jobbet, ikke for å finne meg selv, men for å forme meg selv som det menneske jeg har lyst til å være samtidig som jeg kan være 100% meg selv. Det tror jeg mange kaller å finne seg selv og sitt, det krever tid og jeg vet ikke enda om jeg har funnet mitt, men det kan føles som ut noen ganger. Det føles ikke feil lenger. Før i tiden basert jeg de tingene på lykke, jeg trodde mennesker som visste hva de ville og hvem de var, var lykkelige og jeg tror det enda.

Det jeg ikke visste var at det er da jobben starter, det er da man bygger opp et liv man kommer til å leve på best mulig måte. Og alt som innbærer best/lykke for min del, tror jeg innbærer hardt arbeid, vanskeligheter og en masse trøbbel. Det er da jeg tror en er på vei til et sted ingen andre har vært, det er da en følger sine egne veier til å være et fritt menneske.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: