Hvordan går det med flyttingen?

Scroll this

God morgen, eller jeg vet ikke om det er morgen lenger, men det ser slik ut når jeg ser ut av vinduet mitt her på Grorud. Det er ganske grått her så langt i dag, men vil tro det blir bedre vær utover dagen.

Nå har det seg slik at jeg og Sultan skal være ute av leiligheten til den 31. juli (herregud er juli snart over?) og vi har hatt 3 muligheter hittil, ta opp lån, minihus eller leie videre, og tro meg vi har prøvd lån og nå virker det som minihus eller leie videre er de som er aktuelle.

Jeg må ærlig si jeg har vært litt avslappende når det kommer til flyttingen, men nå kjenner jeg må begynne å pakke snart, og derfor begynner jeg å føle på litt stress – ikke så rart når det er under en uke til vi flytter og vi ikke vet hvor vi skal flytte til, haha.

Ingenting er avgjort enda og jeg har trua på at ting kommer til riktig tid, selv om man skulle forhastet det flere ganger.

Håper alt er suppah med dere <3

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: