I dag er jeg forelska

Scroll this

Hallo, fine folk <3 Jeg er forelska hver dag (bare på forskjellige måter), men i dag føler jeg for å si det siden jeg er et menneske som har mye følelser, og jeg tror ikke det kun er meg som er slik. Jeg tror bare ingen har lyst til å bløte følelsene sine for andre, noe som er svært forståelig.

Ikke snakk om at følelser er stadig i endring. En dag kan en føle sinne, glede, forelskelse og slik går det et helt liv der vi lager minner basert på følelser – gode og dårlig minner, men alt som etterlater seg spor har et lass med følelser i seg.

Men det jeg skulle frem til er at i dag er jeg forelsket og jeg har lyst til å utrykke den fantastiske følelsen, jeg føler også at dette akkurat ble veldig karamellisert og den som kom til setningen over, har nå sluttet å lese dette innlegget. Hehe

Jeg vil bare minne dere på at forelskelse innbarer mye, ikke bare fra en kjæreste til en kjæreste, men fra jobb, til naturen, til sport, til barna dine og venner. Det er bare en enda sterkere følelse til noe/noen du er glad i! Akkurat som å være veldig motivert, selv om motivasjon er en sviker. Når du trenger den mest forsvinner den.

Å være forlesket er mer som at alle cellene i kroppen din har våknet opp til liv. Det er som å være høy og gira, en følelse av sult og spise det du elsker aller mest. Det er som å skru på alle belønningsknappene på en gang. Det er deilig å være forelsket og det jager vi på i et helt liv, derfor skal jeg nyte å være forelsket, samt nuet fordi i morgen er i dag og i går er i dag.

Herregud så klisje.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: