Halla

Scroll this
Bukse fra @maudnorway

Long time no see. Jeg har ikke blogget på lenge fordi jeg har en veldig vanskelig periode. Det er litt rart at jeg blogger mest når ting er dårlig, Jeg får så lyst til å uttrykke meg at det skremmer meg. Jeg er redd jeg skriver noe feil, noen blir truffet, men det handler for det meste om meg og hvordan jeg har det.

Jeg har aldri i hele mitt liv følt meg så livløs og demotivert. Det går ikke en dag der gnisten er der den pleide å være før. Til og med tema reising gjør meg ikke følelsesladet slik det pleide. Jeg vil liksom forsvinne og det er så skummelt å ha det slik. Jeg savner meg selv, samtidig som jeg er meg selv.

Det jeg tenker å gjøre er å gi meg selv litt tid, noe jeg føler jeg ikke har så mye av – jeg har dårlig tid. Jeg har et helt liv å bygge opp til å være vellykket.

Noe sånt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: