Jeg er hun triste igjen

Scroll this

Solen titter frem og jeg føler livet går inn i en mye bedre periode, selv om man lever i en slags usikkerhet. Det er tungt i brystet mitt, det har det vært lenge fordi jeg føler meg usikker på hva jeg vil videre. Til tider frister det ikke en gang å flytte til Bali som har vært drømmen min en stund nå, derfor forstår jeg at det er mitt indre som er problemet, ikke årstiden, målene mine, utseende mitt, Norge og alle de tingene vi vanligvis skylder på når det går litt dårlig. Det har vært vanskelig, samt vanskelig å uttale meg, jeg har ikke lyst til å snakke om meg selv. Det kjeder meg rett og slett, men jeg vil være hun som er glad i seg selv og klarer å se det gode i meg også, ikke bare alle andre.

Men en ting skal dere vite, jeg elsker å leve selv om alt føles dritt noen ganger.Jeg kommer mest sannsynlig til å savne den tiden da jeg var 25 år og trodde livet var jævlig. Mens nå bør jeg ta meg sammen, noe jeg ikke har klart hittil.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: